Krokiety z pieczarkami i serem
32,90 zł
Brutto
Delikatne ciasto i starannie doprawiony farsz to atuty, dzięki którym są one niezwykle popularne wśród naszych klientów.
Najlepiej smakują z czerwonym barszczem lub polane roztopionym serem. Te podaj po odgrzaniu na patelni przy niewielkim ogniu lub w piekarniku w temperaturze 200 °C przez ok. 3 min.
Na 1 kg wchodzi ok. 10 krokietów.
Polityka prywatności
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Skład:
Ciasto:
- mąka pszenna-50%,
- woda
Farsz:
- pieczarki-70%,
- cebula-16%,
- ser Gouda podpuszczkowy dojrzewający pełnotłusty (mleko, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)-8%,
- sól,
- pieprz
Panierka:
- bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól)
- olej roślinny rzepakowy (do smażenia)
Zawartość farszu niemniejsza niż 30%
30