Krokiety z pieczarkami i serem

32,90 zł
Brutto

Delikatne ciasto i starannie doprawiony farsz to atuty, dzięki którym są one niezwykle popularne wśród naszych klientów.

Najlepiej smakują z czerwonym barszczem lub polane roztopionym serem. Te podaj po odgrzaniu na patelni przy niewielkim ogniu lub w piekarniku w temperaturze 200 °C przez ok. 3 min.

Na 1 kg wchodzi ok. 10 krokietów.

Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Polityka prywatności

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Skład:

Ciasto:

  • mąka pszenna-50%,
  • woda

Farsz:

  • pieczarki-70%,
  • cebula-16%,
  • ser Gouda podpuszczkowy dojrzewający pełnotłusty (mleko, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)-8%,
  • sól,
  • pieprz

Panierka:

  • bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól)
  • olej roślinny rzepakowy (do smażenia)

Zawartość farszu niemniejsza niż 30%

30