Pierogi ze szpinakiem
33,50 zł
Brutto
Ciasto pierogowe ze szpinakiem i odrobiną białego sera tworzą ciekawe połączenie, a przy tym zdrowe i pełne witamin. Spróbuj idealnie doprawionego farszu i rozpływającego się w ustach ciasta.
Pierogi przygotujemy gotując je na wodzie, podajemy polane roztopionym masłem lub sosem beszamelowym.
Skład:
CIASTO [mąka pszenna (typ 405)-65%, woda-32%, olej rzepakowy, sól]-54%; FARSZ [szpinak-59%, ser twarogowy-30%, cebula, sól, pieprz, czosnek granulowany]-43%; mąka pszenna (typ 405)
Wartości odżywcze:
Wartość energetyczna: 726 kJ / 172 kcal
Tłuszcz: 3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 29 g
- w tym cukry: 2 g
Białko: 8 g
Sól: 1 g
90
Opis
- Jednostka miary
- kg
- Trwałość
- 7 dni
- Ilość sztuk na 1 kilogram
- 20