Kotlety de volaille z pieczarkami
53,50 zł
Brutto
Kotlet de volaille tym razem w wersji z nadzieniem pieczarkowym. Gorrrąco zachęcamy do spróbowania.
Można podać z frytkami, pieczonym ziemniakami, tłuczonym ziemniakami, młodymi ziemniakami, itd. oraz surówkami lub mizerią. Podsmaż na patelni z tłuszczem, np. olejem.
Skład:
mięso drobiowe (filet drobiowy)-93%; bułka tarta; FARSZ [cebula-57%, pieczarki-42%, pieprz, sól]; sól; pieprz
Wartości odżywcze:
Wartość energetyczna: 553 kJ / 132 kcal
Tłuszcz: 4 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 4 g
- w tym cukry: 0 g
Białko: 21 g
Sól: 1 g
147
Opis
- Jednostka miary
- kg
- Trwałość
- 7 dni